free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λαϊβεράς: «Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν!»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βαγγέλης Λαϊβεράς

 

 

Μία ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση περιμένει το Κερατσίνιόσον αφορά την εξασφάλιση της παραμονής του στον πάμπτο ανταγωνιστικό όμιλο του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού θα τεθεί αντιμέτωπο του Εθνικού Πειραιά.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Λαϊβερά εκτός από τις απουσίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ένα σπουδαίο αντίπαλο που προέρχεται από αλλαγή προπονητή (Ο Νίκος Γκουλής αντικατέστησε τον Λουκά Καραδήμο). Στοιχείο, που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας.

Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Πασαλίδης και Κομνηνός, ο στρατευμένος Γκεγκάι και ο ανέτοιμος Διάκος.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βαγγέλης Λαϊβεράς από την πλευρά του έσπευσε να δηλώσει τα εξής: 

 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο Πειραιώτικα σωματεία. Εμείς σαν Κερατσίνι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και… χτυπάμε όλα τα ματς. Με 30 βαθμούς δεν έχουμε σωθεί αφού ο συντελεστής έχει ανέβει. Θα πάμε να παλέψουμε παρά τις απώλειες που έχουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν».

 

Related posts

Προβάδισμα ασφαλείας για την Καλλιθέα

Mάνος Χρυσός

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 11/12

Abola Newsroom

Τον 12ο παίκτη του περιμένει ο Αγ. Ιερόθεος

Mάνος Χρυσός