free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί!»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα του την κομβική συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

 Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη προετοιμάζονται στην Αγία Ελεούσα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ,.

 

Η επανέναρξη του «μαραθωνίου» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς βρίσκει τη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να φιλοξενεί τον Παράδεισο Αμαρουσίου, σε μία αναμέτρηση όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τη ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου:

 

«Μπάινουμε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλήματος, όλη η σκέψη και η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που δίνουμε κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Εμείς δεν αλλάζουμε νοοτροπία και όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε ως τελικούς. Κυνηγάμε το όνειρό μας μέχρι τέλους. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και απαιτείται να βρισκόμαστε στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας».

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Επικό βίντεο για το γήπεδο από τον ΠΟ Ψυχικού!

abola10