free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Πάμε χωρίς άγχος… »

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη έδωσε ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς

 

 

Τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ στον δεύτερο γύρο κερδίζει ανεπιφύλακτα η Αναγέννηση Πετρούπολης.

Το αναγεννημένο συγκρότημα των δυτικών προαστίων διάγει το πιο παραγωγικό δίμνο των τελευταίων ετών αφού καταφέρνει με μοναδική ικανότητα να συνδυάζει με θέαμα τις συνεχόμενες επιτυχίες του, αναδεικνύοντας στον υπέρτατο βαθμό τις ικανότητες, αλλά και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών που το απαρτίζουν, προς τέρψη του τεχνικού Βασίλη Σκαλτσά.

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων βρίσκει την Αναγέννηση Πετρούπολης να φιλοξενεί τον Ιπποκράτη το ερχόμενο Σάββατο σε μία αναμέτρηση, όπου με ενδεχόμενη νίκη μπαίνει για τα καλά στο .. κόλπο των μπαράζ ανόδου.

Ο τεχνικός Βασίλης Σκαλτσάς φροντίζει ωστόσο να μην επιβαρύνει με άγχος τους ποδοσφαιριστές του σημειώνοντας τα εξής:

«Προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτερη σύνεση, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να βελτριώνουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε διαπιστώσει.

Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι παίζουμε ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, αφού έχουμε βρει τον αγωνιστικό μας ρυθμό καια υτό το στοιχείο μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους όσονα φορά την συνέχεια. 

Η προσοχή μας εστιάζεται στο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη όπο θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ό,τι βγει»

 

 

 

 

Related posts

Tον 25χρονο μεσοεπιθετικό Πέτρο Λιβάνιο απέκτησε η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Μαυρίκος: «Οι νέοι παίκτες μας έχουν δώσει ποιότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Πολυμέρης (ΓΣ Καισαριανής):”Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη”(vid)

abola10