free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Το σύνθημα για νίκη επί του ΑΟ Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αποφασιστικότητας όλων στα ύψη συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηφαίστου Περιστερίου, ενόψει του σαββατιάτικου γειτονικού ντέρμπι με τον ΑΟ Χαίδαρίου. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στο φιλόδοξο και πανίσχυρο σύνολο του Νίκου Παπαρούνη ως μία τέλεια ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να σταθούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. 

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού, ο οποίος έσπευσε να αναδείξει τη δίψα όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα: 

«Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο μετά από τις τελευταίες μας εμφανίσεις ακι τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Πλέον η σκέψη και η προσοχή μας εστιάζεται στο ντέρμπι με τον ΑΟ Χαιδαρίου. Θα πάμε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το «διπλό» και ό,τι καταφέρουμε θα είναι κέρδος. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και την τακτική μας». 

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο Δημήτρης Ντάσης, που θα λείψει για επαγγελματικούς λόγους.

 

 

Related posts

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Γκλεγκλές: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10