free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Νίκες με Αναγέννηση Πετρούπολης και Νέα Σμύρνη»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

Με την ψυχολογία, αλλά και τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη θέτουν στον Ιπποκράτη στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Η επανέναρξη του πεωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας βρίσκει τη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Αναγέννηση Πετρούπολης σε ένα παιχνίδ, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται  να καθορίσει πάρα πολλά σε ό,τι αφορά το κυνήγι της ανόδου στην Β’ Κατηγορία

Ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας από την πλευρά του, φρόντις ενα αναδείξει τη δίψα που ξεχιλίζει στο στρατόπεδο της ομάδας του για νίκη:

«Πλέον έχουμε μπει στην καθοριστική τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μας βρίσκει να δίνουμε ένα εξαιρετικά κομβικό παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Από την πλευρά μας θέλουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Αναγέννηση Πετρούπολης και Νέα Σμύρνη να συνεχίσουμε με νίκες, που θα μας δώσουν τη δυαντότητα να εδραιωθούμε στη δεύτερη προνομιούχο θέση».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπέτας: «Όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε και Βικάτο ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος