free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με το ίδιο σκεπτικό κόντρα στην Λαύρα»

Tο στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Με την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση συνεχίζουν στην Λυκόβρυση την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης που τους περιμένει απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης.

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς έδως ετη δυνατότητα σε όλους να ανασυγκροτηθούν και το κυριότερο να δουλέψουν απερίσπαστοι ακι χωρίς κανένα άγχος ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζου στη Λυκόβρυση το επερχόμενο εκτός έδρας ματς είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου: «Η όλη μας σκέψη και προσοχή έχει στραφεί στο επόμενο απαιτητικό όσο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Λάυρα Αργυρούπολης, Αντιεμτωπίζουμε μία εξίσου νεανική ομάδα, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και φροντίζουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυαντόν  κατάλληλα. Δεν αλλάζουμε στόχευση. Με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε να αντιμετωπίσουμε και  την Λαύρα Αργυρούπολης ευελπιστώντας να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο, όπου επιθυμούεμ ακι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Με την ανάλογη σοβαρότητα ως το τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ιπποκράτης 1-0 την Άμιλλα

Abola Team

Πήραν και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κατσούδα τα Πετράλωνα

Abola Team 3