free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Με σεβασμό κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα»

Την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσοχή των παικτών του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μάχη Μαραθώνα, συνιστά ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

Με τη δέουσα σοβαρότητα και την συγκέντρωση στα ύψη εντείνει ο Αστέρας Βάρης την προετοιμασία του ενόψει του επερχόμενου δύσκολου, όσο και ιδιαίτερα απαιτητικού εκτός έδρας αγώνα που τον περιμένει κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των Μεσογείων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τη κρισιμότητα του ενόγω παιχνιδιού, όπως φυσικά και το γεγονός ότι δεν χωρού άλλες βαθμολογικές απώλειες, ώστε η ομάδα να διατηρήσει ακλόνητε ςτις ελπίδες της για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον Αστέρα Βα΄ρης την εν λόγω αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Κάτσικα:

 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης, αλλά και να δουλέψουμε πολύ πιο εμπεριστατωμένα σε τομείς, όπου έχουμε παρουσιάζει αγωνιστικές αδυναμίες. Η προσοχή μας εστιάζεται αποκλεισιτκά στην αναμέτρηση με τη Μάχη Μαραθώνα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει δύσκολη έδρα και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, όπως συμβαίνει και με όλους τοςυ αντιπαλους μας. Δεν αλλάζουμε αγωνιστικό πλάνο».

 

Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και προχωράμε».

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγετια η επιστροφή των Γιώργου Μαγγίνα και Μάικ Νιούμαν, οι οποίοι αποθεραπεύθηκαν πλήρως και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι

 

Related posts

Κόλτζος: «Τα νέα παιδιά των Ακαδημιών το μέλλον της Λαυρεωτικής»!

Διαιτητές και παρατηρητές στα ματς της Τετάρτης (8/3) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Ευχαριστίες σε Γ. Παθιακάκη από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για τα νέα δίχτυα

Abola Team 3