free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δουγιέκος: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Το έναυσμα για νικηφόρο σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Παναγιώτης Δουγιέκος

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ παρουσιάζοντια άπαντες στον Κεραυνό Πετρούθπολης.

 

Αποτελεί κοινή πεποίθηση στο φιλόδοξο σωματείο των δυτικών προαστίων ότι εάν η ομάδα διατηρήσει την αγωνιστική της φόρμα και ακλουθήσει πιστά το αγωνιστικό της πλάναο στις εναπομείνασες αγωνιστικές, τότε έχει όλες τις προύποθέσεις να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Κατηγορία,.

 

Η προσοχή όλων έχει περιστραφεί στην αναμέτρηης με τους Λέοντες, με τον τεχνικό Παναγιώτη Δουγιέκο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Η όλη μας σκέψη έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στη αναμέτρηση με τους Λέοντες. Αντιμετωπίζουμδ μία ιδιαίτερα δυαντή και επικίνδυνη ομάδα και αυτό που θέλουμε, είναι να κατακτήσουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς,. Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό μομέντιουμ και από τη πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να διεκδικήσουμε μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου»

 

 

Related posts

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10

Δίδαξαν ανθρωπιά Κηφισιά 2010 και Εθνική Ενόπλων!

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ταταύλα 0-1

Abola Team 3