free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε κόντρα στα Πετράλωνα»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα Πετράλωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

Έναν αγωνιστικό Γολγοθά καλείται να διαβεί η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε αυτές τις οκτώ εναπομείνασες αγωνιστικές του πρώτου απαιτητικού ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, ώστε να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων έχει συγκεντρώσει 18 πόντους και βρίσκεται στο … όριο παραμονής και η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, το βρίσκει το απομεσήμερο του Σαββάτου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας μία από τις πλέον παραδοσιακές, αλλά και ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας όπως είναι τα Πετράλωνα. 

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και γνώστης του βαθμού επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση, ωστόσο φρόντισε να αναφέρει τα εξής:

 

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις πλέον δυνατές και παραδοσιακές ομάδες της Α’΄Κατηγορίας όπως είναι τα Πετράλωνα. Οι δυσκολίες που έχουμε να αντιπαρέλθουμε, είναι πολλές, όμως εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αναγνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε ένα σύνολο με πολύ ποιοτικό ρόστερ και παίκες που έχουν να επιδείξουν πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως το ίδιο οφείλουμε να πράξουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο της σωτηρίας».

 

Related posts

Γαζής: «Χίλια μπράβο στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: « Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος