free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Επιδίωξη της ομάδας μας είναι να βρίσκεται ψηλά»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Διάνα Ηλιούπολης κινούνται τα πάντα πλέον στον ΠΑΟ Ρουφ. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας βρήκε όλους στην «Αούστρια» να παίρνουν πολύτιμες «ανάσες» και να προετοιμάζονται πυρετωδώς, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που τους περιμένει στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στον ΠΑΟ Ρουφ  την τελική ευθεία του εφετινού «μαραθωνίου» είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να διεκδκήσει ό,τι καλύτερο μπορεί:  

«Όλο αυτό το διάστημα εργαστήκαμε πολύ εμπεριστατωμένα στοχεύουντας να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει της κοπιαστικής συνέχειας. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα όπως η Διάνα Ηλιούπολης, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και παράλληλα διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Θα πάμε από την πλευρά μας να κάνουμε την προσπάθειά μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε ο ΠΑΟ Ρουφ και βάσει δυναμικής και ιστορίας, βασική επιδίωξη της ομάδας που εκπροσωπούμε, είναι να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη»

 

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί οι τραυματίες Τριανταφύλλου και Κυπριτίδης.

 

 

Related posts

Ρηγόπουλος Νίκος (Παπάγος):”Δείξαμε χαρακτήρα”

abola10

Η Διάνα Ηλιούπολη Πήρε Κωνσταντίνο Aναστασόπουλο

admin

Τρανός: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος