free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Για να αποκτήσει αξία, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Μελίσσια, χάρη στον σπουδαίο τους θράιμβο στο ντέρμπι κορυφής επί του Κενταύρου Βριλησσίων με 1-0.

 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπουγά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, χάρη σε γκολ του Ιάσονα Φακή, γεγονός το οποίο διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Μία επιτυχία, η οποία έδως ετη δυαντότητα στο σύνολο των βορείων προαστίων να εδριαωθεί στη δεύτερη προνομιούχο θέση, κρατώντας αναλλοίωτη τη διαφορά των έξι πόντων που το χωρίζουν από την τρίτη Κοψαχείλα (σ.σ. 54 έναντι 48 βαθμών).

 

Ο ετχνικός Δημήτρης Μπουγάς είχε κάθε λόγο να αισθάνετια ευτυχισμένςο από την νίκη, αλλά ακι τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

 

«Πετύχαμε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη, στο ντέρμπι κορυφής επί του Κενταύρου Βριλησσίων. που μας παρέχει τη δυαντότητα να εδραιωθούμε σην προνομιούχο δυάσδα. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αφού  οι παίκτες μου φάνηκαν πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο τακτικό μέρος, Για να αποκτήσει αξία αυτή η νίκη, θα πρέπει να κερδίσουμε στην  έδρα μας τη ΑΕ Μεταμόρφωσης. Θα προετιοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντωμένοι»

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Αττικό»

Kώστας Παλαιολόγος