free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην «κορυφή» ο Ερμής

 

Ερμής Κορυδαλλού – Ίκαρος Καλλιθέας 4-2

 

Ο Ερμής Κορυδαλλού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Χαραυγής στην Αμφιάλη καθώς έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 4-2 του Ίκαρου Καλλιθέας και βρίσκεται πλέον στην «κορυφή» του πρώτου ομίλου.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Θεοδοσίου ενώ στο 47’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Θεοδοσίου στο 47’. Παρόλα αυτά, στο 52’ ο Λιμίτσιος διπλασίασε τα τέρματα τους αλλά οι γηπεδούχοι, μείωσαν αρχικά στο 55’ με τον Κίτσιο και έφτασε την ισοφάριση στο 64’ με τον Βύρη. Στο 75’ ο Γιαννακόπουλος, ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή και στο 79’ ο Καλαϊτζής «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου (56’ Γιαννακόπουλος), Λαζάκης, Νταλάκος (46’ Κουβάτσος),  Τζανιδάκης, Στακάι (83’ Μπέγκα), Βύρης (78’ Καλαϊτζής), Μούτσας, Κίτσιος

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Εμμανουήλ, Χουχούλης, Μαγουλάς, Καραουλάνης, Μπάρα, Τρίχας, Μανουτσαριάν (77’ Γκέρτζος), Ηλιόπουλος Ι. (46’ Μέτα), Ηλιόπουλος Σ. (87’ Γιουλβανίδης), Λιμήτσιος (87’ Περλορέντζος)

Related posts

ΝΙΚΗ–σε κι ελπίζει!

Kώστας Παλαιολόγος

Το ντέρμπι στην Χαραυγή

Nάσος Φακίδης

Ερμής Κορυδαλλού: Σημαντική «ενίσχυση» με Κουβάτσο

Nάσος Φακίδης