free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δικαίωση Ρουφ για Κουσιάδη!

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την ομάδα του Ρουφ για την υπόθεση με το Νίκο Κουσιάδη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:

“Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 30-1-2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου ΠΑΟ ΡΟΥΦ και την από 13-2-2019 πρόσθετη παρέμβαση της Superleague. Δέχεται τυπικά την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία κατ’ ουσία την πρόσθετη παρέμβαση. Δέχεται κατά πλειοψηφία εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ» να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι επτά  χιλιάδων εννιακοσίων (27.900) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση”.

Το 2014 ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, Νίκος Κουσιάδης, κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από το Ρουφ, μετακομίζει στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό.

Αγωνίστηκε στην Κ-20 και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2017. Ο νεαρός τερματοφύλακας τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε μία συμμετοχή, αλλά για μόλις 8 λεπτά. Ήταν στο ΟΑΚΑ στις 9 Ιανουαρίου στο ματς κυπέλλου του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ για τη ρεβάνς της φάσης των 16, όταν έπειτα από απόκρουση σε σουτ του Κλωναρίδη στο 8’, υπέστη τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Κυριακίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος πορτιέρε είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας.

 

Related posts

Κουσάνας: «Στον ΠΑΟ Ρουφ ανακαλύπτεις πάντα κίνητρο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούπτσος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Kώστας Παλαιολόγος

Κανένας έτοιμος!

Abola Team