free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Αστέρα Βα΄ρης Μιχάλης Κάτσικα με αφορμή τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μάχης Μαραθώνα

 

 

 

Την εξαίσια πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί της Μάχης Μαραθώνα με 1-0.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στην φιλόδοξη ομάδα των Μεσογείων να διατηρηθεί ακλόνητη στην κορυφή με 57 πόντους, δύο περισσότερους από το δεύτερο Μαρκό που τον καταδιώκει στο κυνήγι της ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

 

Η εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος έσπευσε να τους απονείμει τα εήσμα:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί μίας πολύ δυαντής και αξόλογης ομάδας όπως είναι η Μάχη Μαραθώνα και σε ένα δύσκολο αγνωισιτκό χώρο. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για τη σπουδαία νίκη που πε΄τυχαν, αλλά και για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο εξίσου δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Θησέα Νέας Μάκρης, Μία ομάδα πολύ δυνατή και παραδοσιακή. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι για τη νίκη».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κάτσικας: «Δεν φανήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Άνοιξη 3-1 εκτός την Ατλαντίδα

Abola Team 3

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10