free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρηγόπουλος: «Πανάξια νίκη που μας οπλίζει αυτοπεποίθηση»

Στην αξία του θριάμβου επί της Λυκόβρυσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Λαύρας Αργυρούπολης Βλάσης Ρηγόπουλος

 

 

 

Τη διαρκή αγωνιστική της άνοδο πιστοποίησε η Λαύρα Αργυρούπολης, με τη σπουδαία της νίκη επί της πανίσχυρης Λυκόβρυσης με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυλάστηκε με καταπληκτική απόδοση από το νεανικό συγκρότημα του Αργύρη Ψαρρού και παράλληλα σηματοδότησε το τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» για το σύνολο των νοτίων προαστίων που αναρριχήθηκε βαθμολογικά.

 

Ο Πρόεδρος του σωματείου Βλάσης Ρηγόπουλος έσπευσε να σταθεί στην αξία του θριάμβου επί της Λυκόβρυσης, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

 

 

«Πήραμε μία πανάξια νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο εφετινό πρωτάθλημα, όπως είναι η Λυκόβρυση.

 

Βρισκόμαστε σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, όπως φανερώνουν οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει, Οι παίκτες μας έχουν βρει την απαιτούμενη χημεία και πλέον γνωρίζει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου, με άμεση συνέπεια να βρισκόμαστε θαμάσια στον αγωνιστικό χώρο,. Η σκέψη μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο εξίδου δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Γκυζιακό, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Τα Πετράλωνα 2-1 την Κοψαχείλα

Abola Team 3

Ετοιμάζει «μπαμ» ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

«Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος