free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλάκης: «Η ομάδα μας ανταπεξέρχεται»

Το έναυσμα για νέες επιτυχίες που θα οριστικοποιήσουν την παραμονή, έδωσε ο Πρόεδρος των Βριλησσίων Διαμαντής Βασιλάκης

 

 

Τη διαρκή ανοδική τους πορεία επιβεβαίωσαν τα Βριλήσσια χάρη στη σπουδαία σε αξία νίκη τους επί της Τερψιθέας με 2-0.

 

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να πάρειβαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού αναρριχήθηκε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρ΄τιου απαιτητικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 24 πόντους και πλέον έχει κάθε δικαίμα να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Διαμαντής Βασιλάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε,  έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, δίνοντας το σύνημα για νέες επιτυχίες:

«Πλέον η ομάδα μας έχει παρουσιάσει σαφή αγωνισιτκή βελτίωση και δείχνει τις αρετές της. Έχουμε βρει τον αγωνιστικό μας ρυθμό και αυτή η παράμετρος μας βοηθάει πάρ απολύ να φτάνουμε σε νίκες, τις οποίες έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη.

Η ομάδα μας ανταπεξέρχεται και δείχνει σε τρομερή άνοδο.

 Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Τερψιθέα, πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης. Κάτι το οποίο μας χαροποεί πάρα πολύ και μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνετα στο επόμενο εξίσου δύσκολο, όσο και καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ζέφυρο Αιγάλεω. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα  που επιθυμούμε».

 

 

 

 

 

Related posts

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10

«Ξέσπασε» η Τερψιθέα στην έδρα της

Abola Newsroom

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Kώστας Παλαιολόγος