free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Χρηματικό πρόστιμο από ΕΠΣΑΝΑ στον «πρόεδρο» Νίκο Άξιώτη

 

 

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Νίκος Αξιώτης, τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ καθώς τον χαρακτηρίζει η ίδια ως «πρόεδρο» της, την ώρα που ο ίδιος έχει παραιτηθεί από το αξίωμα του. Παρόμοιο μάλιστα περιστατικό, είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν  με τον Θανάση Νικολακάκη.   «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ. ΑΞΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟY: ΚΗΡΥΣΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΟ ΕΠΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 20 Α ΠΑΡ. 1,2,3Α ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500€.

Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΜΣΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ. ΑΡΘΡΟ 20 Α ΠΑΡ. 4 .ΠΚ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. Δ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α-Β-Γ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ», αναφέρει στην απόφαση της η Ένωση.

 

Πηγή: epsanastisentra

Related posts

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (18 & 19/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής στην ΕΠΣΑΝΑ (20/10/2019)

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Εμβόλιμη την Τετάρτη (28/9) στην Β’ κατηγορία

Ρένος Γιαμπουράς