free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Για το καλύτερο με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου»

To στίγμα του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής 

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει ζαπό το εντυπωσιακό 4-1 επί του ισχυρού Γ.Σ. Αργυρούπολης, ολοκληρώνει το Παλαιό Φάληρο την προετοιμασία του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 

Άπαντες στο σωματείο τνω νοτίων προαστίων φιλοδοξούν να δώοσυν συνε΄χεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις , ώστε να πιστοποιήσουν τη διαρκή αγωνισιτκή τους ανόδο κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παίζει τα … ρέστα της για την παραμονή.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής έσπευσε να αναδείξει τον βαθμό δυσκολίας της προσεχούς κυριακάτικης αναμέτρησης, σημειώνοντας τα εξής:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπου μάχεται για την εξασφάλιση της σωτηρίας του. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση  Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αποσκοπούμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Εκτός πλάνων του έμπειρου τενχικού έχουν τεθεί οι Πύρρος Μπέλερης και Έρτνο Βλάμης, οι οποίοι θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους

 

 

 

 

 

Related posts

Παρέμεινε ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης στο Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Ανάλογη χρονιά επιτυχιών και το 2019»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Διπλά υπερήφανος γι’ αυτούς τους παίκτες!»

Kώστας Παλαιολόγος