free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κύριος πήγε και κύριος έφυγε ο Καρατζάς από το Χαλάνδρι

Ο απερχόμενος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου, Γιώργος Καρατζάς, με δήλωσή του ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αλέξη Θανασά για τη συνεργασία που είχανε.

Είναι ένας από τους προπονητές της Αθήνας που δύσκολα θ’ακούσεις κακό λόγο εναντίον του, τόσο για τις ικανότητές του, αλλά κυρίως για το χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαλανδρίου η διοίκηση της ομάδας μόνο καλά λόγια είχε ν’αναφέρει και ας μην πήγαν τα πράγματα όπως περίμεναν οι δύο πλευρές στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον τις τελευταίες αγωνιστικές.

Μάλιστα από την πλευρά του και ο Γιωργός Καρατζάς μόνο καλά λόγια είχε να αναφέρει για τη  πράσινη διοίκηση κάτι που αποτυπώνεται και από την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Πιο αναλυτικά υπογραμμίζει τα εξής:

«Μετά από τέσσερις μήνες άψογης συνεργασίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Αλέξη Θανασά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αναθέτοντας μου την τεχνική καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία».

Related posts

Ρίζος ο αντι-Βενάκης στον Άγιαξ Ταύρου!

abola10

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟ Ρουφ (4-1)

Abola Team

Σε φόρμα ο Πανερυθραϊκός

abola10