free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Κομβικό το παιχνίδι με την Αθηναϊδα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αθηναϊδα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Αρκετά ικανοποιητικά δείγματα γραφής παρουσίασε η Αλσούπολη στην εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου.

 

Το τελικό 0-0 άφησε μία … γλυκόπικη γεύση στους ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων, διότι η ομάδα κάλλιστα μπορούσε να αποδράσει με τη νίκη στις αποσκευές της από τη δύσκολη έδρα του Αστέρα Ζωγράφου.

 

Με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια να τονίζει τα εξής: «Σε γενικές γραμμέ είμαι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάσαμε κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου, Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Πλέον στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στην επερχόμενη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Αθηναίδα.

 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι, όπου χρειαζόμαστε απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη θέση του βαθμολογικού πίνακα.»

 

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο βασικός  πορτιέρο Γιάννης Κωτσάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ωμοπλάτη και ως εκ τούτου θα επιστρατευεθί ο τερματοφύλακας του εφηβικού Χρήστος Δουλάμης’

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα Βύρωνος

Παντελίδης Mάνος

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team

«Φουλάρει» για διπλό χτύπημα ο ΑΟ Ιλίου

Kώστας Παλαιολόγος