free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα απένειμε ο τενχικός του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί του Εθνικού Αστέρα μςε 3-1 πανηγύρισε ο Υμηττός παίρνοντας πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ένα «τρίποντο» πραγματικό … χρυσάφι για το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων και σε μία περίοδο όπου το είχε απόλυτη ανάγκη, κυρίως για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που το απαρτίζουν και η οποία συνδυάστηκε από εκπληκτική εμφάνιση.

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Μάκη Ραφαηλίδη, που με τη σειρά του απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Εθνικού Αστέρα, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο κυρίωςε από ψυχολογικής πλευράς. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το πάθος που έβγαλαν ακι την διάθεσή τους τόσο στο συγκεκριμέ ο ματς όσο και γενικότερα στις προπονήσεις.

 Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας αποκελιστικά στο επόμενο πολύ καθορισιτκό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, Θα δουλέψουμε εμπεριστατωμένα και όσο πιο κατάλληλα γίνεται, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πλέον εδώ που βρισκόμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι μέχρι το Πάσχα να βρεθούμε πάνω από τη διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού».

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

«Αποχαιρέτησε» ο Χλωρός τον Αίμο Πετρούπολης

Μπουγάς: «Θα παίξουμε για την ομάδα μας»