free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την ΑΕ Μεταμόρφωσης στάθηκε ο προπονητής των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

Χαρακτήρα .. τελικού έχει αποκτήσει για τα Μελίσσια η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ακέραια τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες τους και παράλληλα θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα των Μελισσίων την αναμέτρηση είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά:

 

«Η ψυχολογία αλλά και η διάθεση όλων των παικτών μου για προσφορά βρίσκεται στα ύψη, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί όλους. Αντιμετωπίζουμε με ιτην απαιτούμενη σοβαρότητα την αναμέτρηση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης, ευελπιστώντας να φτάσουμε στο αποτέλεσμα όπου όλοι μας θέλουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις..

Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να αποκτήσει αξία το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Κενταύρου Βριλησσίων»

 

 

 

Related posts

Ελευθερούπολη-Κολωνός 2-1

Abola Team 3

Κουφογιαννάκης: «Να διατηρήσουμε άμεσα τον κορμό μας»

Σομπότοβιτς: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί με το Παλαιό Φάληρο»