free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Για 90 λεπτά θα είμαι αντίπαλος της Αλσούπολης»

Στο γεγονός ότι θα επιστρέψει ως αντίπαλος της Αλσούπολης στο γήπεδο, όπου είχε γνωρίσει μεγάλες στιγμές για πεντέμιση χρόνια αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναίδφας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Σε τροχιά επιτυχιών τον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να παραμείνει η Αθηναίδα, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αναγεννημένη Αλσούπολη.

 

Το σαββατιάτικο παιχνίδι , ωστόσο, κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες για τον Παναγιώτη Καλαίτζίδη.

 

Ο τεχνικός ηγέτης της «Κυρίας» επιστρέφει σ’ ένα γήπεδο, όπου έζησε πολύ μεγάλες στιγμές για διάστημα πεντέμιση ετών ως αντίπαλος και σίγουρα αυτή η παράμετρος προσδίδει ένα άλλο χρώμα στο σπουδαίο παιχνίδι.

 

Ο έμπειρος κόουτς, ερωτηθείς για το πώς προσεγγίζει ο ίδιος το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος της προηγούμενης ομάδας του, της Αλσούποληε έσπευσε ενα σημειώσει τα εξής:

 

Σαφέστατα αντιμετωπίζω με ιδιαίτερα συναισθήματα το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θα επιστρέψω ως αντίπαλος στη έδρα μίας ομάδας, την οποία προπονούσα για διάστημα πεντέμιση ετών, όπως είναι η Αλσούπολη, με την οποία μας είχαν δέσει πάρα πολλά. Όμως για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι. Το ποδόσφαιρο δεν χωράει φιλίες την ώρα της μάχης και όλοι παλεύουν για το καλύτερο για την ομάδα που εκπροσωπούν. Σίγουρα θα είμαι πάντα φίλος της Αλσούπολης, ωστόσο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιδιώξουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

Related posts

ΔΗΜ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Ο Άτταλος έχει φτιαχτεί για να σταθεί και ψηλότερα»

Abola Team

Ψύλλιας: «Νίκη που αναδεικνύει την αγωνιστική μας άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος