free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών κόντρα στον Χολαργό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

 

Τις εξαίσιες εμφανίσεις της στο διάστημα των δυόμιση τελευταίων μηνών συνέχισε απτόητη η Νέα Ιωνία αποσπώντας πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Η εν γένει εικόνα των «γαλαζοκιτρίνων» ήταν εξαιρετική και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει ακόμη και με το «τρίποντο». Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή του συλλόγου Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδε την ομάδα του να διατηρείται αήττητη για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική.

 

Πλέον η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην κομβική όσο και ιδιαίτερα δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό.

 

Με τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη να στέκεται στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών μου απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, τον Ολυμπιακό Λιοσίων, Θεωρώ ότι ήμασταν η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο στην αναμέτρηση, αλλά και τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε αφύγει ακόμη και με τη νίκη. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως αντιδράσαμε, φτάσαμε στην ισοφάριση και στη συνέχεια χάσαμε ορισμένες κραυγαλέες ευκαιρίες.

 

Πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί αποκλειστικά στο επόμενο εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας κόντρα στον Χολαργό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδ,α που βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Φωστήρα, και αυτό το στοιχείο από μόνο του αναδεικνύει τον όγκο των δυσκολιών που μας περιμένουν. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, χρειαζόμαστε απαραίτητα τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη του ομίλου και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τα καταφέρουμε».

 

 

 

Related posts

Παπάγος-Π. Φάληρο 1-0

Abola Team

Τσιμπάκης: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος