free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλό ανόδου-Νίκη τίτλου για το Καματερό

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-3

 

Ένα συναρπαστικό ματς,μπροστά σε 500 θεατες  έγινε στο Περιστέρι,με τον Παο Καματερού να παίρνει τεράστια νίκη και ουσιαστικά να αγκαλιάζει τον τίτλο.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά αφού μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα το Καματερό είχε δοκάρι σε σουτ του Πετανάι.Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 3’ πέτυχαν γκολ με τον Κυριαζή,ομως ο ρεφ Κατοίκος το ακυρώσε ως επιθετικό φαουλ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.Η Ανθούπολη δεν το έβαλε κάτω και δυο λεπτά μετά ο Ρεζτσόβ εκτελεί κόρνερ.Ο Δούκας κάνει την κεφαλιά πάσα για τον Λέκκα,που απο κοντά με το κεφάλι ανοίγει το σκορ.1-0.

 

Το γκολ αυτό ξύπνησε τους φιλοξενούμενους και μέσα σε 15 λεπτά πέτυχαν τρία γκολ.Στο 11’ ο Τσιργιώτης κάνει μια βαθιά μπαλιά,λάθος απομάκρυνση απο την άμυνα της Ανθούπολης με τον Πετανάι να μην το συγχωρεί και με άψογο πλασέ να κάνει το 1-1.Δυο λεπτά αργότερα ο Ανδριτσόπουλος κλέβει απο τα αριστερά,κάνει την κούρσα και σεντράρει συστημένα για τον Κολοκοτρώνη που με πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-1.Στο 25’ ο Κολοκοτρώνης ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον Κατοίκο να δείχνει την άσπρη βούλα.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος κάνοντας το 1-3 στο 26’ ολοκληρώνοντας τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων.

 

Η Ανθούπολη δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.Στο 35’ ο Κυριαζής εκτελεί φάουλ βρίσκοντας τον Ρεζτσόβ αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε απο τον Κυρίου.Ένα λεπτό μετά ομως ο Κυριαζής με υπέροχη κίνηση και σουτ  θα κάνει το 2-3 ξαναδίνοντας πνοή στην ομάδα του.

 

Στη επανάληψη έπεσε η ποιότητα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τους χώρους και την Ανθούπολη να πιέζει για την ισοφάριση,που όμως δεν έγινε ποτέ στις φάσεις που δημιουργήθηκαν.Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλάθλους του Παο Καματερού να φωνάζουν το ‘’Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές’’ .

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς, Δούκας, Τσαγκής, Κωνσταντινίδης (46΄ Δούμας), Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Κοσκινάς, Καρβέλας (71΄ Μιχαλακέλης), Κυριαζής, Στρείδης Ν.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Πετανάι (93΄ Αγγελόπουλος), Τσιργιώτης (89΄ Καλαμποκανάς), Κολοκοτρώνης (61′ λ.τ Τσαγκάρης), Παναγιωτόπουλος (83΄ Χαβέλλας), Δημητρόπουλος

 

Διαιτητής:Κατοίκος       Α’βοηθός:Σαμοϊλης      Β’ βοηθός:Νιδριώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος

Δάφνη Π. Φαλήρου – Άγιος Δημήτριος: Στο φύλλο αγώνα το ενδιαφέρον!

abola10