free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Βλέπουμε ως γιορτή το παιχνίδι με τον Φωστήρα»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Φωστήρα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Χαίδαρίου με 1-0, ολοκλήρωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησής του με τον πρωτοπόρο Φωστήρα.

Άπαντες στο νεανικό στρατόπεδο της ομάδας των δυτικών προαστίων δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η κυριακάτικη αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία απέχει αρκετά από πλευράς ποιότητάς έναντι όλων των αντιπάλων της στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, κάτι το οποίο ανταποκρίνεται πιστά από την διαφορά που έχει αποσπαστεί. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός, από την πλευρά του φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση με τον Φωστήρα με ιδιαίτερη ανυπομονησία, ώστε να φανερώσουμε τις δυνατότητές μας. Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας, που κρύβει η αναμέτρηση, αφού ουσιαστικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με μία ομάδα που έχει κλειδώσει ήδη θέση στην επόμενη κατηγορία, έχοντας να επιδείξει αξιοζήλευτη παρουσία και πολύ μεγάλα ρεκόρ, αλλά από την πλευρά μας αποσκοπούμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Στην έδρα μας παίζουμε άλλωστε κι επιθυμούμε να δείξουμε τη δυναμική μας

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως είναι λογικό, το βλέπουμε ως μία ποδοσφαιρική γιορτή και κάτω από αυτό το πρίσμα το προσεγγίζουμε».

 

 

 

 

 

Related posts

Κάτσικας: «Είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

admin

Με Γεωργακόπουλο ενισχύθηκε ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3