free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Στη δύναμη ψυχής των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Πολύ … σκληρή για να πεθάνει, αποδεικνύεται η Κοψαχείλα, όσον αφορά τις πιθανότητές της στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

 

Στην εκτός έδρας σαββατιάτικη αναμέτρηση εμ τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, το συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου έδειξε χαρακτήρα και μολονότι βρέθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο να χάνει με 2-0, απόρροια δικών του αμυντικών λαθών και αδράνειας, εντούτοις, έβγαλε σφυγμό και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φτάσει στο ισόπαλο με 2-2 αποτέλεσμα, παίρνοντας ένα  βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί στη συνέχεια … χρυσάφι, όσον αφορά τις εφετινές επιδιώξεις.

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης, είανι ο τενχικός Αντώνης Κουφογιαννάκης, ο οποίος από την πλευρά του έσπευσε  να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές του για την αντίδραση που έβγαλαν:

 

«Το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για εμά, διότι βρεθήκαμε μόλις στο 5’ να χάνουμε με 2-0, δεχόμενοι δύο γκολ απόπ αυτά που μπαίνουν σε … σχολικά πρωταθλήματα. Δεν δικαιολογούνται τέτοια λάθη από ομάδα, η οποία θέλει να έχει υψηλές προσδοκίες και έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο. Στη συνέχεια οι παίκτες μου έβγαλαν σφυγμό , δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Μειώσαμε σε 2-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αποτέλεσμα το οποίο εκείνη τη χρονική στιγμή αδικούσε την προσπάθειά μας, διότι χάσαμε τουλάχιστον πέντε-έξι κλασικές ευκαιρίες να πετύχουεμ γκολ. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε να πιέζουμε και τελικά καταφέραμε έστω και στο 89’ να φτάσουμε στην ισοφάριση και να πάρουμε έναν πόντο – χρυσάφι στην προσπάθεια, που καταβάλουμε, ο οποίος σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των Μελισσίων μας κρατάει ολοζώνταντους στο κυνήγι της ανόδου. Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε μέχρι τέλους τις πιαθνότητες που μας αναλογούν»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το σχόλιο της Ελευθερούπολης για την τελευταία αγωνιστική

abola10

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10