free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Κέρδος για εμάς το ντεμπούτο του Σαμπατάκου»

Στο επίσημο ντεμπούτο του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Σαμπατάκου κόντρα στον Ιάσωνα επικεντρώθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Στο στείρο και άγονο 0-0 «κόλλησε» ο ΑΟ Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Ιάσωνα.

Κόντρα σε μία από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν  αρκετά καλή εμφάνιση, με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς πιτιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει ταεξής:

«Από την αναμέτρηση με τον Ιάσωνα ως κέρδος κρατάμε το επίσημο ντεμπούτο του ταλαντούχου τερματοφύλακα, που προέχεται από τα τμήματα υποδομών μας , τον Δημήτρη Σαμπατάκο. Πρόκειται για τον βασικό τερματοφύλακα της Κ-18, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να πάρει το βάπτισμα του πυρός και παράλληλα  να αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις αγώνες Α’ Κατηγορίας.

 

Με δεδομένο ότι ο Φωστήρας και ο Χολαργός έχουν  απομακρυνθεί αισθητά, αντικειμενικός και ορατός στόχος είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο γηγενών μας ποδοσφαιριστών.

 

Φέτος βάζουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια και θέλουμε να τις έχουμε υγιείς , ώστε να δημιουργήσουμε την ομάδα όπου όλοι μας θέλουμε»

 

 

Related posts

Με το δεξί το 2020 για τα Σούρμενα!

abola10

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ανανέωσαν Ταπραντζής, Καζαντζής και Χέλμης-Πρόεδρος και πάλι ο Βάσσιος

abola10

Σπουδαία νίκη για το Χολαργό!

abola10