free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Πανερυθραϊκό στη σπουδαία νίκη επί της Διάνα Ηλιούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

 

Την καταπληκτική πορεία του δευτέρου γύρου συνέχισε απτόητος ο Πανερυθραϊκός θριαμβεύοντας με 2-0 της ισχυρής και ιδιαίτερα φιλόδοξης Διάνα Ηλιούπολης

 

Απέναντι σε μία από τις πλέον δυνατές και αξιόλες ομάδες του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, το συγκρότημα των βορείων προαστίων απέδωσε ελκυστικό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια πτυχές της ποιότητάς του.

 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη, που με τη σειρά του επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση, φτάνοντας σε μία  πολύ σημαντική νίκη:

 

«Θέλαμε να μπούμε σοβαροί στο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Διάνα που είχε ως στόχο το πρωτάθλημα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καλά οργανωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα, ο κόσμος είδε καλές συνεργασίες μεταξύ των παιδιών και αυτό είναι το ζητούμενο. Βελτιωνόμαστε στο τρόπο που σκεφτόμαστε και στο τρόπο που αντιδρούμε, κάθε μέρα που περνά πρεπει να γινόμαστε καλύτεροι και την Κυριακή νομίζω ότι προσθέσαμε κάτι.

 

Εκτιμώ ότι σε γενικές γραμμές διαχειριστήκαμε  καλά βασικές απουσίες όπως ήταν του Αντωνιάδη και του Παπαναστασίου ξεκινήσαμε με τέσσερις πιτσιρικάδες  και έπαιξαν στη διάρκεια και άλλοι δύο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αγωνιστική τους παρουσία.

Όταν λέμε ότι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα την Κυριακή ήταν ένα καλό παράδειγμα και ένα δίδαγμα για την συνέχεια ο τρόπος με τον οποίο λειτουργήσαμε στο ματς με την Διάνα. Μία από τις πλέον δυνατές και ποιοτικές ομάδες του ομίλου μας, όπς αποδεικνύει ακι η βαθμολογική κατάταξη που καταλαμβάνει  στον όμιλό μας

 

Αυτή η νίκη, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αό το παραπάνω γεγονός Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο παιχνίδι.»

 

 

Related posts

Τρομερή Λυκόβρυση!

abola10

Ρηγόπουλος (Παπάγος):”Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι”(vid)

abola10

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team