free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής ο Ζουμπατόπουλος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Με υπηρεσιακό προπονητή του Νίκο Ζουμπατόπουλο θα πορευτεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων 

 

 

 

 

 

Οριστικά με τον Νίκο Ζουμπατόπουλο σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή θα πορευτεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην άκρη του πάγκου του μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

 

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Ηλιόπουλο η διοίκηση των «ερυθρόλευκων»  αποφάσισε να … επιστρατεύσει τον Νίκο Ζουμπατόπουλο σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, ώστε να … βγει η σεζόν όσο πιο επιτυχημένα γίνεται.

 

Ο Νίκος Ζουμπατόπουλος θεωρείται άριστος γνώστης προσώπων και πραγμάτων που αφορούν την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων, αφού μέχρι πρότινος  είχε αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

 

Μάλιστα ντεμπούταρε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στον ΑΟ Ιλίου όπου με τηνεμπειρία και τις γνώσεις του παρέταξε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό.

 

Παράλληλα έχει να επιδείξει και πολλές επιτυχίες και μακρά θητεία ως προπονητής. Ήταν στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας με άνοδο στην Δ’ Εθνική, Απόλλων Σμύρνης (12 χρόνια σε Κ17 και Κ20), Απόλλων 2006 (άνοδος σε Β’ Αθηνών), Άμιλλα Περιστερίου, Ελευθερούπολη, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και Κένταυρο Βριλησσίων (πρωταθλητής στη Β’ ΕΠΣΑ). Συγχρόνως ήταν 11 συνεχόμενα χρόνια στις ακαδημίες Άρσεναλ Τριφυλλιακός ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής, όπως επίσης και στον Απόλλωνα Σμύρνης για δύο χρόνια.

 

Αλλά και η τελευταία του θητεία στον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι απολύτως επιτυχημένη, αφού η ομάδα τη σεζόν 2016-17 ανέβηκε στην Α’ Αθηνών, αλλά πάνω απ’όλα έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στις ακαδημίες εκεί όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Related posts

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

Γκλεγκλές: «Κάναμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους»

Παπαρούνης: «Να δημιουργήσουμε ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει»

Kώστας Παλαιολόγος