free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Με σεβασμό κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λιοίων αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας

 

 

 

 

Με νίκη 2-0 επί του φορμαρισμένου ΑΟ Περιστερίου συνέχισε ο ΠΑΟ Ρουφ την πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 Μία νίκη, η οποία διατήρησε την «Αούστρια» στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους και της επέτρεψε να ατενίσει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση,.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα να σημειώνει τα εξής:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας ιδιαίτερα δυνατής ομάδας, όπως ο ΑΟ Περιστερίου, η οποία προερχόταν από ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων και είχε φορμαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία ενόψει του επόμενου δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Μία ομάδ,α η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή την τελευταία τριετία,. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πα΄με με σεβασμό να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Νέο «χτύπημα» με Λάμπρο Δήμο!

abola10

“Βράζουν” με τη διαιτησία στο Χαλάνδρι

abola10

Κουσάνας: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ!»

Kώστας Παλαιολόγος