free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία της επιβλητικής εκτός έδρας νίκης επί του Ηρακλή Περιστερίου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιαννης Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του

 

 

 

 

Στις υψηλές … πτήσεις επέστρεψε ο ΠΟΨ, παίρνοντας μία ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη με το εντυπωσιακό 4-2 εκτός έδρας επί του ιδιαίτερα δυνατού και ανταγωνιστικού Ηρακλή Περιστερίου. 

Ένα τρίποντο, το οποίο επέτρεψε στους πράσινους» να αναρριχηθούν βαθμολογικά στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία,.

 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σ εμία δύσκολη έδα κι επί ενός αρκετά επικίνδυνου αντιπάλου, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με φουλ ρυθμούς τώρα την προετομασία μας για το επόμενο πολύ απαιτητικό παιχνίδι που  μας περιμένει κόντρα στον πρωτοπόρο Παπάγο.

 

Ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να δικαιολογήσουμε την μέχρι τώρα πορεία μας. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

 

Στα θαρτικά για τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο συγκαταλέγεται η επιστροφή των Έντρι Μπραχιμιλάρι και Γιάννη Κοτσώνη, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.

 

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον ΠΑΟΚ Ζωγράφου οι Περουτσέας και Γκότσης

Kώστας Παλαιολόγος

Τριάρα για ΠΑΟΚ Ζωγράφου!

abola10