free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

To σύνθημα για μάχη μέχρι τέλους κόντρα στην πρωτοπόρο Νέα Σμύρνη, έδωσε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη συνεχίζουν στον Ιπποκράτη την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κομβικής όσο και ιδιαίτερα δύσκολης αγωνιστικής πρόκλησης που τους περιμένει κόντρα στην Νέα  Σμύρνη.

 

Άπαντες στο συγκρότημα τνω δυτικών συνοικιών προσεγγίζουν το παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με ιδιαίτερη ανυπομονησία, δεδομένου ότι επιθυμ,ούν να αποδείξουν τί πραγματικά αξίζουν. Όπως φυσικά και  να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές τους να υλοποιήσουν τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ζαμπέτα: «Οι συνεχόμενες διακοπές σίγουρα έρχονται να μας κόψουν τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαμε βρει, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Με υπομονή και σύνεση συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με ακοπό να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι γίνεται.

Πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην πρωτοπόρο Νέα Σμύρνη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε δυνατοί  να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν μέχρι το τέλος».

 

Το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία έκανε ο χορηγός της ομάδας Πάρης Βαφειάδης μέσα σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ντέρμπι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκόνδρας: «Μαθήματα ποδοσφαιρικού Πολιτισμού από Αστέρα Εξαρχείων»

Πετρίδης: «Πρωταγωνιστές και στην Β’ Κατηγορία!»