free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρηγόπουλος: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο Πρόεδρος της Λαύρας Αργυρούπολης Βλάσης Ρηγόπουλος

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητη η Λαύρα Αργυρούπολης απέναντι στον Γκυζιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων παρουσιάστηκε αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες ώστε να φτάσει ακόμη και στο «τρίποντο».

Μπορεί να μην πέτυχε την πέμτπη διαδοχική της νίκη η Λάυρα, ωστόσο, το γεγονός ότι παρέμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς αήττητη, με υψηλά επίπεδα απόδοσης επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση όλων, εκτοξεύοντας στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης.

Με τον Πρόεδρο Βλάση Ρηγόπουλο να αναφέρεται στην κρίσιμη συνέχεια:

«Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός το οποίο μας κάνει όλους αισιόδοξους. Αυτό που προσβλέπουμε, είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μα σ ευψηλά επίπεδα και το σημαντικότερο να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Το μυαλό μας βρίσκεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ανθούπολη. Μία ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Από την πλευρά μας θα προετοιματούμε ακτάλληλα, ώστε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.»

 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Κοιτάξαμε τον Άγιο Δημήτριο στα μάτια»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Μιλούν τα επιτεύγματα των παικτών!»