free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Το σύνθημα για νίκες μέχρι το τέλος έδωσε ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς

 

 

Στον πυρετό της επερχόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Περιστερίου περιστρέφονται τα πάντα πλέον στην Αναγέννηση Πετρούπολης .

 

Η .. ραστώνη του εορταστικού τριημέρου της 25ης Μαρτίου αποτελεί παρελθόν, με τον τεχνικό Βασίλη Σκαλτσά να ανεβάζει διαρκώς τους ρυθμούς και τους παίκτες του να ανταποκρίνονται πλήρως, αναδεικνύοντας τη δίψα τους για νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο τεχνικός Βασίλης Σκαλτσάς από την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

 

«Η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον Απόλωλνα Περιστερίου, όπου χρειαζόμαστε απαραίτητα τη νίη που θα μας επιτρέψει να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσιες και παράλληλα να ελπίζουμε βάσιμα σε κάτι θετικό, Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνστικοί μέχρι τέλου, αφού σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μία θέση στα μπαράζ ανόδου»

 

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Αντώνη Αθανασόπουλου , ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλιία, όπου βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και θα ενιοσχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (10/4)

Abola Team

Δάσος Χαϊδαρίου-Λέοντες 0-2

Abola Team 3

Με Σταύρο Πολύμο και Νίκο Καρυοφύλλη ο Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου

Τάσος Ζαφειρίου