free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει τον Παράδεισο Αμαρουσίου έδωσε ο Αλέξης Στούλης με αφορμή την επανεμφάνισή του στην ενεργό δράση

 

 

 

Ιδιαίτερη από κάθε άποψη ήταν για τον Αλέξη Στούλη η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής μεταξύ του Παράδεισου Αμαρουσίου με την Κηφισιά 2010.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε… . δυναμική επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους μετά την περιπέτεια της υγείας του στον βραγχίονα , η οποία τον κράτησε εκτός δράσης για διάστημα δυόμιση μηνών.

Στο χρονικό διάστημα, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί, συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1, με την οποία απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ο Στούλης, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Χρήστου Δήμου ήταν απροσπέλαστος κι αποτέλεσε ασφαλίστική δικλείδα στα μετόπισθεν του Παράδεισου. Στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το σύνθημα για διεύρυνση των επιτυχιών:

 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ενεργό δράση μετά από διάστημα δυόμιση μηνών απέναντι στην Κηφισιά 2010 και αισθάνομαι ακόμη πιο ευτυχής για το το γεγονός ότι συνοδεύτηκε με μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην απαιτητική συνέχεια που μας περιμένει, όπου και στοχεύουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να φανούμε ανταγωνισιτκοί κόντρα σε όλους τους αντιπάλους μας.» 

 

 

 

 

 

Related posts

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα, 3-1 εκτός τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Ρούσσος: «Φίλαθλοι, έφτασε η ώρα η δική σας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στην Τερψιθέα είναι μία γροθιά!

abola10