free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κομμένη στα δύο η αγωνιστική στον 7ο όμιλο!

Κανονικά θα γίνουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ηλυσιακό καθώς και αυτή μεταξύ του Αιολικού με τον Πανθηραϊκό την Κυριακή 31/3.

Αντίθετα λόγω του απαγορευτικού που υπάρχει σήμερα τα πλοία έχουν μείνει δεμένα στον Πειραιά. Ως εκ τούτου ο Άγιος Ιερόθεος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη για την αυριανή (30/4) αναμέτρηση με τη Θύελλα Καμαρίου, οπότε αναβλήθηκε το ματς αυτό. Φυσικά λόγω της κρισιμότητας που υπάρχει στη μάχη της ουράς δεν θα γίνουν ούτε οι άλλες τρεις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν αντίστοιχο βαθμολογικό ενδιαφέρον (Χαραυγιακός-Χαλκίδα, Καλλιθέα-Άγιοι Ανάργυροι και Απόλλων Ερέτριας-Κόρινθος). Μάλιστα σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ, μετατέθηκαν για την επόμενη Κυριακή 7/4.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής: Οι προαναφερόμενες τέσσερις αναμετρήσεις, που έχουν έντονο ενδιαφέρον για την παραμονή θα διεξάγονταν το Σάββατο 30/3.

Αντίθετα οι άλλες δύο σημαντικές συναντήσεις που αναμένεται να κρίνουν τη δεύτερη θέση είχαν προγραμματιστεί την Κυριακή 31/3. Γιατί θα διεξαχθούν αυτά τα δύο ματς και δεν αναβλήθηκαν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αντλούμε από την ιστοσελίδα sportlesvos.gr, οι διαβουλεύσεις του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ώστε να μην αναβληθούν οι κρίσιμοι αγώνες της Κυριακής μεταξύ των τεσσάρων πρώτων της βαθμολογίας του 7ου Ομίλου έπιασαν τόπο. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να μετακινηθεί αεροπορικώς η ομάδα του Πανθηραϊκού προς τη Μυτιλήνη, με έξοδα που θα καλύψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

 

 

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Διπλή ενίσχυση με τους νεαρούς Φιλιμέγκα και Σέρβε

Γιώργος Ανανίδας

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρης Αρναούτης

Ρένος Γιαμπουράς

ABOLA ΘΕΜΑ: Όλα τα σενάρια παραμονής στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

abola10