free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε»

Στους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αανμέτρηση εμ την Αγία Ελεούσα στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

Στον πυρετό του κυριακάτικου ντέρμπι του τρίτου ομίλου με την φορμαρισμένη Αγία Ελεούσα κινούνται  τα πάντα πλέον στην Λυκόβρυση.

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων προέρχεται από την επιβλητική νίκη με 4-1 επί του Κεραυνού Γλυφάδας και φιλοδοξεί να συνεχίσει να βρίσκετια σε ρότα επιτυχιών.

Με την απαραίτητη υπενθύμιση, όμως ότι απέναντί τους θα έχουν μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται απίστευτα διψασμένη για διάκριση και βαθμούς, που θα την διατηρήσουν σε τροχιά ανόδου και σε μία πολύ δυνατή έδρα.

 

Με τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου να επισημαίνει τον όγκο των δυσκολιών και να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα απίστευτα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ δυνατή, καλογυμνασμένη και το κυριότερο αποφασισμένη για επιτυχίες Αγία Ελεούσα. Από την πλευρά μας καλούματε να συμμαζευτούμε, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε να διεκδκήσουμε ό,τι περισσσότερο μπορούμε σε μία αναμέτρηση, η οποία εξ’ ορισμού είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα μας.».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσαν Τάγκαλος και Σκόνδρας με τον Άγιο Δημήτριο

«Κόλλησαν» στο μηδέν Τερψιθέα και Άγιος Θωμάς

Παντελίδης Mάνος

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος