free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να διευρύνουμε το αήττητο σερί»

To έναυσμα για διεύρυνση του επιτυχημένου σερί έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, ολοκληρώνει η Αθηναϊδα την προετοιμασία της ενόψει της επερχόμενης κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

Η «Κυρία», η οποία προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Αλσούπολης με 2-1 φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

 

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου με τη δέουσα σοβαρότητα. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία χρειάζετια πάση θυσία τους βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο από τη πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο αήττητο σερί που έχουμε δημιουργήσει το τελευταίο δίμηνο. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Ζωγράφου θα δώσουμε για ακόμη μια φορά χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δε θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

 

Στα αγωνιστικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απουσιάσει ο Γιάννης Κατσιούδα,ς ο οποίος περιμένει … γεννητούρια..

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Παπάγος επικράτησε με 3 – 0 του Άτταλου

Abola Newsroom

Ρηγόπουλος: Καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη

Κώστας