free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Την αποφασιστικότητα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Αλσούπολης για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου ανέδειξε ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ολοκλήρωσε η Αλσούπολη την προετοιμασία της για τις ανάγκες της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον φορμαρισμένο Φοίνικα Περιστερίου.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον όγκο των δυσκολιών, που κρύβει η αναμέτρηση, δεδομένου ότι απέναντί τους θα έχουν ένα σύνολο, το οποίο διεκδικεί πρωταγωνιστικούς στόχους στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ωστόσο,  δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα απομακρύνει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, είναι έκδηλη.

 

Κάτι το οποίο διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ψύλλια:

 

«Πάμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία προέρχεται από ένα εξαιρετικό σερί και βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Από την πλευρά μας όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παλέψουμε. Έχουμε άμεση ανάγκη των βαθμών και είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μασ αναλογεί, ώστε να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη».

 

Με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσε η Αλσούπολη την προεοτιμασάι της ενόψει της αναμέτρησής της με τον Φοίνικα Περιστερίου, αφού εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας Γιάννης Κωτσάκης, λόγω τραυματισμού του στο χέρι, όπως και οι Λεωνίδας Τσούκος και Σπύρος Σιάνος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τσαβαλιάς αντί Μιχαηλίδη στον Βύρωνα

abola10

Γιαννόπουλος: «Ακόμη καλύτεροι το 2018»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπέτας στην Ιεράπολη

abola10