free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χαλκηδονικός: «Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή!»

Τη στήριξη των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλέίου ζήτησε με ανακοίνωσή του ο Χαλκηδονικός

 

 

 

Στον … πυρετό της κυριακάτικης κομβικής αναμέτρησης με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου κινούνται τα πάντα  στον Χαλκηδονικό.

 

Στο συγκρότημα των βορείων προαστίων άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα η οποία επίσης έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους κι αποτελεί μία από τις πλέον φορμαριμένες ομάδες.

 

Στις τάξεις των πρωτοπόρων του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ποντάρουν πάρα πολλά στη συγκλονιστική στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τον … δωδέκατο παίκτη της ομάδας του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου και να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαραίτητη ώθηση να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Χαλκηδονικού υπό την Προεδρία του Γιάννη Δάρα απηύθυνε έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας για συμπαράσταση στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα .

 

Αναλυτικά:

 

«Μόλις 5 αγωνιστικές πριν το τέλος και η ομάδα μας με νίκη κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή (31/3) να στηρίξουμε την ομάδα μας!» 

 

Related posts

Χωρίς νικητή το Φοίνικας Καλλιθέας – Αμπελόκηποι

Παντελίδης Mάνος

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί προς κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team