free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Toν οριακό χαρακτήρα του αγώνα με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ανέδειξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

 

Άπαντες στο νεοφώτιστο και ιδιαίτερα ενθουσιώδες συγκρότημα των βορείων προαστίων φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης και δείχνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν ευατούς, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει μία ανάσα πριν την οριστικοποίηση της πολυπόθητης παραμονής στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α‘ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη:

 

«Για εμάς το παιχνίδι με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου είναι το ματς της χρονιάς. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα που παρουσιάζεται αρκετά φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα και παλεύει όλα τα παιχνίδια της για την παραμονή της Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε και να φτάσουμε στη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε, ώστε να πετύχουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση της παραμονής μας. Θα αντιμετωπίσουμε την αντίπαλό μας με τον απαιτούμενο σεβασμό και συγκέντρωση»

 

 

Related posts

Άτταλος: Επιστροφή του Βαγγέλη Γαλάνη και σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Γιώργος Ανανίδας

«Όλο το Ηράκλειο αποχαιρετάει τον Πρόεδρο ίνδαλμα»

Αθηναϊκός: «Ενίσχυση» στα γκολπόστ με Κακαβά

Nάσος Φακίδης