free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρναούτης: «Παιχνίδι της χρονιάς αυτό με την Επισκοπή»

Στην κρισιμότητα της προσεχούς αναμέτρησης με την Επισκοπή, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης

 

 

 

Ολοζώντανος στο κυνήγι της ιστορικής επανόδου στην Β’ Εθνική παρέμεινε ο Ιωνικός με τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο «Ελ Πάσο» από τον Εθνικό Πειραιά

 

Ο τεχνικός της ομάδας της Νεάπολης Δημήτρης Αρναούτης σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης και παράλληλα, έσπευσε να σταθεί στην απαιτητική τελική ευθεία που περιμένει την ομάδα του στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Αρχής γενομένης από το επερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στη φορμαρισμένη Επισκοπή:

 

«Η αίσθησή μου είναι ότι φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στον Εθνικό. Είχαμε τις πολύ καλές στιγμές να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Σε γενικές γραμμές το 0-0 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Κρατάμε χαμηλά την … μπάλα.

 Ακόμη όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας θεωρείται θετικό αποτέλεσμα, αφού διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες μας για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Πλέον η προσοχή και όλη μας η σκέψη επικεντρώνονται στην προσεχή αναμέτρηση με την Επισκοπή, το οποίο για εμάς θεωρείται ως ματς της χρονιάς και πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία.Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη αυτή την εβδομάδα, ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.»

 

 

 

 

 

Related posts

Πλήγμα με Λάπα για τον Άρη Πετρούπολης

Abola Newsroom

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 8/4

Abola Newsroom

Προσπέρασμα της Καλλιθέας στην Θύελλα

Mάνος Χρυσός