free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

H Ηλιούπολη αποφάσισε δωρεάν είσοδος στους φίλους της ομάδας

Στην απόφαση να αφήσει ελεύθερη την είσοδο στους οπαδούς της σε όλα τα εναπομείνατα εντός έδρα ςπαιχνίδια πρωταθλήματος προχώρησε η Ηλιούπολη μετά την εντός έδρας συντριβή από την ΑΕ Κηφισιά

 

 

 

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην Ηλιούπολη με αφορμή την εντός έδρας συντριβή από την πρωτοπόρο ΑΕ Κηφισιάς με 5-0. 

Η πιο βαριά εφετινή ήττα συνοδεύτηκε από πολύ άσχημη εμφάνιση, γεγονός το οποίο ενόχλησε τους πάντες στα εσωτερικά του φιλόδοξου συλλόγου. Ένα σκορ και μία γενικότερη εικόνα, η οποία σαφέστατα δεν κολακεύει το σωματείο,  με τις βλέψεις, αλλά και τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία που είχε διαγράψει η ομάδα στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Α’΄ΕΠΣΑ

Μάλιστα με αφορμή την τραγική εμφάνιση και το πολύ άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕ Κηφισιάς, η διοίκηση της Ηλιούπολης προχώρησε σε μία ιδιαίτερη και συμβολική κίνηση, αφού αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων της ομάδας σε όλα τα εναπομείναντα φετινά εντός έδρας παιχνίδια πωταθλήματος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. του τμήματος ποδοσφαίρου της Ηλιουπολης, μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, την εμφάνιση και την απογοήτευση που σκόρπισε στον κόσμο της ομαδας, αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο μας, μέχρι το τέλος της σεζόν, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της όλης στήριξης τους στην ομάδα.

Το Δ.Σ.»

 

 

Related posts

Χατζηαλέξης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Λάμψη επωνύμων στην κοπή πίτας του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Πεντάστερος Απόλλων Χαλανδρίου!

abola10