free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει κατάθεση ψυχής»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα χάρη στη σπουδαία της νίkη με 2-0 επί της αξιόμαχης Ιεράπολης.

 

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, παορυσίασε για ακόμη μία φορά υψηλό δείκτη μαχητικότητας, αποφασιστικότητας και πάθους. Στοιχεία τα οποία το οδήγησαν εκ του ασφαλούς στην σπουδαία νίκη η οποία του επέτρεψε να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

 

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη εν γένει φετινή τους υπερπροσπάθεια, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για το επεερχόμενο ντέρμπι με τα Μελίσσια

 

«Οι παίκτες μου έχουν κάνει κατάθεση ψυχής και είναι άξιοοι συγχαρητηρίων. Κόντρα στα τόσα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, επιδεικνύουν χαρακτήρα και απίστευτα ψυχικά χαρίσματα. Πετύχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη επί της Ιεράπολης και τώρα η σκέψη και η προσοχή μας επικεντρώνονται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Μελίσσια. Μία αναμέτρηση το αποτέλεσμα της οποίας  θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ποια από τις δύο ομάδες θα τσεκάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη τη εβδομάδα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

 

 

 

 

 

Related posts

«Απάντηση» Κηπούπολης στα παράπονα του Αγιαξ Ταύρου

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να διαφυλάξουμε την πέμπτη θέση»

Kώστας Παλαιολόγος