free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη παραμονής η Νέα Ιωνία!

Μετά από επτά συνεχόμενες ισοπαλίες ήταν η… ώρα του τρίποντου για τη Νέα Ιωνία!

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 0-1

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι “κυανοκίτρινοι” διατηρούν αήττητο δώδεκα αγωνιστικών, με την τελευταία τους ήττα να χρονολογείται στις 16 Δεκεμβρίου από τον Άγιαξ Ταύρου (2-1)!

Από την άλλη, η ομάδα του Χαλανδρίου απέτυχε να σκοράρει στις δικές της στιγμές, με αποκορύφωμα τη φάση που καταγράφηκε στο 52ο λεπτό. Ο Μολφέσης γέμισε με δύναμη, η μπάλα με ορμή από τον άνεμο πέρασε πάνω από τον Παπουτσή, ο οποίος την ακούμπησε λίγο για να αλλοιώσει την πορεία της, προ κενής εστίας ο Κατσιούλης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μετά το έδαφος, ο Θύμιος προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή, με τα σώματα των αμυνομένων να την αποκρούουν και να την στέλνουν πάνω από την εστία σε κόρνερ!

Το «χρυσό» γκολ της νίκης για τους κυανοκίτρινους σημείωσε στο 19′ ο Κολλόκας με πλασέ μετά από κόντρα και ολιγωρία της άμυνας.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μητροφάνης-Τσολακίδης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Γιαλεσάκης): Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος (46′ Δαρδαμάνης), Δημόπουλος, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Κανέλλος, Βενάρδος, Κατσιούλης, Θύμιος (60′ Πατσιαβούρας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παπουτσής, Τζίφας, Ζαρκαδούλας, Σκλαβενίτης, Βογατσάς, Μύττης, Πετράκης (63′ Μυλόβας), Πανταγιάς, Χαραλάμπους (90′ Δούκας), Κολλόκας (80′ Καρβούνης), Πρισιμιτζής.

Related posts

Όλα… μηδέν στο Περιστέρι

Ρένος Γιαμπουράς

Διευρύνουν το αήττητο τα Σούρμενα

abola10

Σεφτέ για Φωστήρα Ηλιούπολης και Παπάγο

abola10