free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πέρασε με τριάρα από την Αγία Παρασκευή η Αργυρούπολη!

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο για το ΓΣ Αργυρούπολης, καθώς η ομάδα του Γιάννη Λεβέντη επικράτησε με το ευρύ 3-1 μέσα στην Αγία Παρασκευή!

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος ομάδα, όμως, δεν κατόρθωσε να μετατρέψει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που στη μοναδική τους καλή στιγμή προηγήθηκαν στο σκορ. Συγκεκριμένα μετά το φάουλ του Υφαντή στο 31′ ο Δρακοντίδης βρέθηκε μόνος του κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε άρδην και τη σκυτάλη πήραν οι «πορτοκαλί» που πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με το Δημήτρη Λεβέντη να κάνει τη διαφορά και να σημειώνει δύο όμορφα γκολ και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Στο 51′ και μετά από τη σέντρα του Κοτόπουλου ο Λεβέντης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2, ενώ στο 77′ ο Υφαντής τον έβγαλε μόνο του απέναντι στον Παπαγεωργίου τον οποίο πέρασε και με πλασέ έγραψε το 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν απλά να μειώσουν το εύρος της ήττας τους με την κεφαλιά του Κοβάνη στο 79′.

Διαιτητές: Κοπαλάς, Πατεράκης, Αθανασόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης (65’ Φωτιάδης), Μπέκος, Παναγόπουλος, Δρόσης (46’ Χατζίου), Μαυροματάκης, Λαζόπουλος (51’ Ψαραδέλης), Μπουτσικάρης, Κοβάνης, Τσομπανάκος (71’ Ζαφείρης), Κραψίτης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης, Κακούτης, Γεωργάκας, Σαραντινός (57’ Αργύρης), Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Ξενιτόπουλος (46’ Κοτόπουλος), Γκρεβτσίδης (86’ Σφακιανάκης), Δρακοντίδης (83’ Παπαντωνάκης).

Related posts

Συνεχίζει αήττητη η Αργυρούπολη!

abola10

«Δίνοντας αίμα, σώζεις ζωές»: Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

abola10

Γαζής: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα!»

Kώστας Παλαιολόγος