free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής και κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης

 

 

 

Ολοζώντανες τις ελπίδες του για παραμονή στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ διατήρησε ο Υμηττός χάρη στη σπουδαία του νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Βύρωνα.

 

Μάλιστα, η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το εις βάρος της 0-2 του πρώτου μέρους, και η οποία οδήγησε στη σπουδαία νίκη, ανέδειξε μεγαλείο ψυχής, πάθους και αποφασιστικότητας για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου.

 

Με τον τεχνικό Μάκη Ραφαηλίδη να απονείμει τα εύσημα στους πάικτε του, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας

 

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι ο Βύρωνας. Πολύ περισσότερο απ’ όλα όμως, κρατάμε την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου μετά το αρχικό 0-2.

 

Στοιχείο το οποίο μας επιτρέπει να αισιοδξούμε ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας. Στη συνέχεια θα κληθούμε να δώσουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που διεκδικούν υψηλούς στόχους, αρχής γενομένης απο την αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης.

Αναγνωρίζουμε τον όγκο των δυσκολιών που θα κληθούμε να αντιπαρέλθουμε, όμως εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε άλλα περιθώρια και θα χτυπήσουμε στα ίσια όλα τα παιχνίδια».

 

 

Related posts

Στον πάγκο των Μελισσίων ο Μπουγάς!

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Παθιασμένοι στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος