free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Διαζύγιο» Ναυπακτιακού Αστέρα με Σίνισα Γκόγκιτς

Τη λύση της συενργασίας της με τον Σίνισα Γκόγκιτς ανακοίνωσε η διοίκηση του Ναυπακτικού Αστέρα

 

 

 

Στην λύση της συνεργασίας της με τον Σίνισα Γκόγκιτς προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα.

 

Ο σύλλογος της Ναυπάκτου βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου με διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή και στις εναπομείνασες αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας με τον τρίτο της βαθμολογίας, Θεσπρωτό και την τελευταία εντός έδρας με τον τέταρτο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

 

Έτσι, οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας και παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, με σκοπό να προκαλέσουν ένα  «ηλεκτροσόκ» για να μην χαθεί ο στόχος της ανόδου! Επίσης, σημαντικό ρόλο στην παραπάνω απόφαση έπαιξε το γεγονός ότι ο Ναυπακτιακός τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Σίνισα Γκόγκιτς τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.».

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ακόμα ένας

Κωνσταντίνος Περούλης

Τουρνουά στην μνήνη Λουκάτου-Μήτση η Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Δοκιμές παικτών στην Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3