free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Ξένους διαιτητές και στα τοπικά!»

Την άποψη ότι θα πρέπει να … επσιτρατευτούν ξένοι διαιτητές και στις τοπικές κατηγορίες εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Λάβρος κατά της σφαγιαστικής διαιτησία του Σφακιανάκη στο πρόσφατο ντέρμπι του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με την Λυκόβρυση, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε μέσω του apeagiaeleousa1936.gr» την ήττα από τη Λυκόβρυση, στέκεται στη διαιτησία και δίνει το σύνθημα για νίκες από δω και πέρα.

 

«Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο και το πληρώσαμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο κάθε διαιτητής έχει το δικαίωμα να σφυρίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 

Η διαιτησία του Ιωσήφ Σφακιανάκη ήταν καταδικαστική για την ομάδα μας. Μάλλον θα πρέπει να βλέπουμε ξένους διαιτητές και στα τοπικά, όπως φαίνεται.

 

Αφήνουμε πίσω μας, όσο δύσκολο κι αν είναι το ματς αυτό και κοιτάζουμε το επόμενο. Θα πάμε στον Γκυζιακό για τη νίκη, παρά τις απουσίες μας.

 

 

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας. Η εξέδρα μού θύμισε παλιές εποχές. Τους παρακαλώ να είναι έτσι και κόντρα στην Ανθούπολη, στον επόμενο μεγάλο «τελικό»».

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Βλαχόπουλος με την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

Μαντζούνης: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος